Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” din Iaşi vine în Moldova cu un spectacol umoristic „Povestea unui om leneş”. Când și unde va avea loc

povestea_om_lenes_teatrul_luceafarul_3

În perioada 1-3 mai, în Moldova, vine cu un mini-turneu Teatrul Pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” din Iaşi. Teatrul va găzdui în 3 localităţi din Republica Moldova: Sângerei, Coşcodeni şi Ungheni cu spectacolul „Povestea unui om leneş”.

Reprezentațiile vor avea loc în localitățile din nord-vestul Republicii Moldova, Sângerei, Coşcodeni şi Ungheni, conform următorului program:

#1 mai, ora 15.00 – Casa de cultură din Sângerei

#2 mai, ora 15.00 – Casa de cultură din Coşcodeni

#3 mai, ora 15.00 – Casa de cultură din Ungheni

 „Povestea unui om leneş”

Scenariul realizat de Constantin Brehnescu pornește de la întâmplările pline de umor și morală cu omul care este într-atât de comod, încât nici măcar posmagii nu și-i înmoaie. Dramatizarea include însă și alte fragmente din povestirile cu tâlc ale lui Ion Creangă, ideea mizanscenei fiind de a educa prin sublinierea ironică a defectelor umane. Versiunea scenică este una cu iz popular, în stilul inconfundabil al literaturii lui Ion Creangă.

Echipa de realizatori pentru Povestea unui om leneș este alcătuită din Constantin Brehnescu (regia), Viorica Perju (scenografia), Radu Ștefan (muzica) și actorii: Doina Iarcuczewicz, Iulia Deloiu Trif, Raluca Pintilie, Ionela Arvinte, Carmen Mihalache, Toma Hogea, Raluca Mihalache, Viorel Vârlan, Adrian Diaconu, Cătălin Cucu, Cristian Gheorghiu şi Paul Sobolevschi.

tt

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente