/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Ambuteiaje kilometrice în Chișinău. Plini de nervi, șoferii au circulat bară la bară: „De la Telecentru până în Centru în 30 de minute”

missing
19 aprilie 2018, ora 16:21

Ambuteiajele kilometrice s-au format încă de la primele ore ale dimineții în mai multe sectoare ale capitalei, iar șoferii au fost nevoiți să piardă mult timp pentru a ieși din aceasta.

Întâlnirea președintelui a îngreunat mișcarea și circulația este grea. De la Telecentru am circulat până în centru în 30 de minute.”

„Aseară a fost tare mare ambuteiaj, dar eu înțeleg că cineva a venit și din această cauză și s-a format ambuteiajul.”

„– Cum se circulă prin oraș?
– Foarte greu, foarte greu, tare greu. Este un ambuteiaj foarte mare.”

„- Cât timp ați stat în ambuteiaj?
– Prin centru am undeva aproape o oră.”

În schimb, străzile din centrul capitalei, pe unde urma să treacă președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukasenko, erau ca la carte: fără mașini parcate și fără ambuteiaje.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, pe sectoarele aflate în reparație, dar și în intersecțiile unde se formează cozi au fost amplasați polițiști pentru a fluidiza cât de cât traficul.

– Noi avem drumurile unde sunt săpate ca să fie plombat asfaltul și fiecare conducător auto când ajunge încetinește și, respectiv, și viteza de deplasare. Sunt mai mulți factori.
-Care ar mai fi?
-Flux mare de transport, un alt factor unde poliția îndeplinește acțiunile activității specifice este vizita oficială și nu în ultimul rând starea părții carosabile,” susține Pavel Apostol, șef serviciu „Infotrafic”

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă șoferilor să fie mai indulgenți și înțelegători, să se conformeze indicațiilor ofițerilor de patrulare și să evite, pe cât posibil, circulația pe arterele principale ale capitalei, folosite pentru deplasarea oficialilor.

Reporter: Carolina Russu
Operator: Vlad Coroban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram