Taximetrist cu permis fals de conducere, dat în căutare de poliția din Strășeni, reținut de oamenii legii în preajma Gării de Nord a capitalei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat dat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Strășeni a fost reținut aseară de militarii Direcției securitate și investigații a Departamentului Trupelor de Carabinieri. Bărbatul activa în calitate de taximetrist în adiacentul Gării de Nord din Chișinău, fiind angajat al unei întreprinderi ce prestează servicii de minitaxi.

La solicitarea oamenilor legii, taximetristul a prezentat pentru verificare un permis de conducere cu semne vizibile de falsificare. De asemenea, s-a stabilit că persoana este privată de dreptul de a conduce mijloace de transport.

În scopul stabilirii tuturor circumstanțelor faptei, persoana a fost escortată la Inspectoratul de Poliție Rîșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind pornit proces penal. În consecință, taximetristul a fost transmis în custodia Inspectoratului de Poliție Strășeni.

Dacă va fi găsit vinovată, persoana riscă pedeapsă sub formă de amendă în mărime de până la 650 unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...