În ajunul alegerilor locale noi, Silvia Radu operează un șir de modificări în structura de personal a Primăriei Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primăria municipiului Chișinău anunță că pe parcursul lunii aprilie au fost operate mai multe operări în structura de personal a instituției. Potrivit unui comunicat de presă publicat azi, numirile au avut loc în urma unor concursuri organizate în acest sens.

Astfel, începând cu data de 4 aprilie, Olga Ursu a fost numită în funcția de șef al Direcției generale finanțe. Din 5 aprilie, în funcția de șef al Direcției autorizare și disciplină în construcții, în urma concursului public organizat pentru funcția respectivă a fost numit Oleg Maevschi.

Din data de 10 aprilie, în funcția de șef interimar al ÎM „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a fost numit Serghei Carp. În același timp, din 6 aprilie în funcția de director interimar al ÎM „Parcul Urban de Autobuze” este numit Vitalie Copaci. Ambele persoane au fost numite până la organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante.

De asemenea, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției publice vacante, Rodica Guțu va asigura interimatul funcției de șef al Direcției generale educație, tineret și sport, iar Viorica Negrei a revenit în funcția deținută anterior, de șef adjunct al Direcției generale.

Din 11 aprilie curent și până la desemnarea câștigătorului concursului pentru ocuparea funcției respective, interimatul de șef al Direcției generale locativ-comunale și amenajare este asigurat de Ghenadie Dubița. În acest sens, primăria capitalei informează că Petru Gontea și-a prezentat demisia din funcția deținută în cadrul Direcției.

În același timp, Lucia Caciuc a fost detașată în funcția de șef interimar al Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției publice vacante.

Șeful Direcției pentru colectarea impozitelor și taxelor locale, Gheorghe Gasnaș, a fost eliberat din funcție, în legătură cu transferarea sa în cadrul Serviciului Fiscal de Stat, iar Cristina Vizitiu a fost numită în funcția de șef adjunct al Direcției respective.

Din 11 aprilie interimatul funcției de pretor al sectorului Ciocana asigură Sinilga Școlnic, pentru o perioadă de două luni.

Iar din 13 aprilie 2018, Ana Culev a fost eliberată din funcția de șef al Direcției cultură a Primăriei municipiului Chișinău.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...