/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Atenție, șoferi! Termenul de achitare în jumătate a amenzilor va fi extins

missing
19 aprilie 2018, ora 08:12

Prevederea se conține într-un proiect de lege de modificare a Codului Contravențional, aprobat de Guvern, însă acesta va intra în vigoare doar după ce va fi votat pozitiv şi de Parlament.

Pentru unele contravenții, șoferilor care vor plăti integral amenda în 3 zile nu le vor fi aplicate puncte de penalizare. Includerea acestei măsuri de stimulare va contribui, potrivit autorităților, la prevenirea factorilor de corupţie, întrucât deţinătorii permiselor de conducere care au acumulat un număr critic de puncte de penalizare încearcă să omită această sancţiune pe cale ilegală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram