Fosta ministră a industriei și comerțului, Alexandra Can, va candida la funcția de primară a Chișinăului

DSC_7941

Încă o candidată la funcția de primar general a Chișinăului. Aceasta va depune astăzi, în jurul orei 15, la Consiliul Electoral al circumscripției electorale municipale Chișinău nr.1, dosarul pentru a fi înregistrată în calitate de candidat pentru funcția de Primar general al Chișinăului din partea PNL. Este vorba despre Alexandra Can, vicepreședinte al Partidului Național Liberal.

„Reprezentanții PNL au inițiat și participat la numeroase discuții – bilaterale și multilaterale – pentru identificarea unui candidat comun la alegerile prezidențiale din anul 2016, precum și, în acest an, – pentru funcția de Primar general al capitalei Chișinău. Totodată, unele entități politice și-au înaintat candidații înainte de a se realiza o înțelegere comună privind un candidat comun, iar dialogul început inclusiv la Forul organizat de Mișcarea civică europeană, deși este necesar, nu a continuat. În aceste condiții, PNL a decis, prin organismele sale colective, să propună chișinăuenilor candidatură înaintată de partid”, se menționează într-un comunicat emis de PNL.

Alexandra Can este economist de profesie, directorul general al întreprinderii „Artima” SA. A deținut mai multe funcții înalte în instituții publice centrale și locale, inclusiv funcția de ministră al industriei și comerțului. Deține și în prezent unele funcții, inclusiv în asociații profesionale.

Mai multe detalii despre Alexandra Can găsiți într-un interviu realizat de echipa #diez anterior.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente