Zece motive de ce trebuie să participi la Maratonul Run Pink. Când va avea loc evenimentul anul acesta

run pink

Run Pink Moldova organizează pentru al treilea an consecutiv Maratonul Run Pink, unde toți cei care vor să susțină femeile care luptă cu cancerul mamar, aleargă împreună pentru o cauză nobilă. Ediția din acest an, va avea loc pe data de 20 mai, în Parcul Valea Morilor din Capitală.

Vezi mai jos 10 motive de ce trebuie să participi la maraton.

#1. Run Pink susține și solidarizează cu toate femeile care luptă cu cancerul și care au trecut printr-un astfel de diagnostic.

#2. Maratonul este unul caritabil. Toți banii colectați din vânzarea biletelor vor merge către confecționarea perucilor pentru femeile ce luptă cu cancerul mamar.

#3. La maraton pot participa atât cei care pot alerga, cât și cei cărora sănătatea nu le permite. Primii au la alegere 2 curse: de 2.5 și 5 km, iar cei din urmă pot merge la pas în cadrul unui mars al solidarității.

#4. Evenimentul încurajează venirea mămicilor cu copii, cărucioarele sunt binevenite la mars sau la cursele de alergat.

#5. Alergatul ajută nu doar la arderea caloriilor, ci și la îmbunătățirea sistemul cardio vascular. Activitatea fizică reduce și stresul.

#6. Din banii adunați în urma maratonului, organizatorii își propun să confecționeze 20 de peruci.

#7. Participând la eveniment, ai șansa să susții singurul eveniment din țară de acest gen. Run Pink Moldova este un concept unic în Moldova și susține femeile ce luptă cu cancerul mamar.

#8. Maratonul face parte din mișcarea globală Think Pink, în care se organizează curse în cele mai mari și importante orașe din lume, cu același scop de a trage un semnal de alarmă și a ajuta femeile ce înfruntă cancerul mamar.

#9. Organizatorii au pregătit o tombolă special cu premii pentru alergători.

#10. Ai șansa să întâlnești multe persoane publice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente