Rezultatele olimpiadelor tehnice republicane. Mai mulți elevi și-au adjudecat, înaintea campaniei de admitere, un loc la facultatea dorită de la UTM

maxresdefault (1)
Foto: youtube

Liceenii și elevii colegiilor au răspuns la îndemnul Universității Tehnice a Moldovei și au participat la olimpiadele tehnice republicane la matematică, chimie, fizică, informatică și desenul artistic.

În zilele de 24 și 31 martie 2018 Universitatea Tehnică a Moldovei a organizat olimpiadele tehnice republicane la discipline matematică, chimie, fizică, informatică și desen artistic pentru liceeni și elevii colegiilor, captivați de magia cifrelor și logica matematică, substanțele chimice și fenomenele fizice, dar și cei înfrățiți cu fantezia și creația, arta desenului și culorile curcubeului.

24 dintre ei elevi s-au plasat pe locurile I, II, III, și alții 8, au obținut câte o mențiune. Prin urmare, tinerii și-au adjudecat, cu mult înainte de campania de admitere, un loc de studii la facultatea dorită din cadrul UTM, în conformitate cu prevedere Regulamentului de Admitere. Gala Laureaților se va desfășura în cadrul Expoziției „Creația deschide Universul ”, care va avea loc pe 4 mai, la Centrul TEKWILL, la ora 10.00.

chim desen fizic info mate

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente