/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Au obligat mai multe fete, printre care trei minore, să practice prostituția în diferite localuri din Chișinău

18 aprilie 2018, ora 09:17

Potrivit probatoriului acumulat, inculpaţii, printre care patru bărbaţi şi două femei, cu vârstele cuprinse între 19 şi 29 de ani, au creat un grup stabil şi acţionând după un plan bine determinat, cu desemnarea rolurilor, au comis o serie de infracţiuni, obţinând venit din activitate criminală.

Mai exact, în intervalul 9 – 25 ianuarie curent, inculpaţii au recrutat patru fete, dintre care 3 erau minore, pe care le-au adăpostit în cîteva apartamente din Chişinău. Ulterior, le-au transportau în diferite localuri din capitală, unde acestea erau obligate să presteze servicii sexuale mai multor bărbaţi. În continuare, inculpaţii constrîngeau fetele să le predea sumele de bani obţinute din prostituţie, aplicînd în privinţa acestora forţa fizică.

Din momentul reţinerii şi până în prezent, cinci dintre inculpaţi continuă să se afle în arest preventiv, cel de-al şaselea membru al grupului criminal fiind recent plasat în arest la domiciliu. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, toţi şase riscă pînă la 20 de ani de detenţie şi vor fi obligaţi să recupereze cheltuielile judiciare în sumă de 19 740 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram