/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Coreea de Nord și Coreea de Sud ar urma să anunțe oficial sfârșitul războiului început în 1950

missing
17 aprilie 2018, ora 20:24

Oficialii de securitate sud-coreeni ar putea vizita Coreea de Nord pentru a finaliza detaliile înainte de primul summit din 2007, unde Sudul speră ca Nordul să confirme angajamentul de a renunța la programul său nuclear, a declarat marți un oficial sud-coreean.

Presa sud-coreeană scrie că se poartă discuții pentru semnarea tratat de pace care să pună capăt războiului dintre cele două țări, început în 1950. Cele două națiuni erau, oficial, în continuare în conflict, deoarece în 1953, s-a semnat doar un armistițiu și nu un tratat de pace care să încheie oficial războiul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram