Participă la Forumul Municipal al Tinerilor din Chișinău și contribuie la soluționarea necesităților tinerilor din Moldova. Înscrie-te acum

Larisa-Macarenco3

Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău (CMTC) a efectuat un sondaj în rândul tinerilor cu scopul identificării necesităților și problemelor cu care se confruntă aceștia. Rezultatele chestionării urmează a fi prezentate și discutate în cadrul Forumului Municipal al Tinerilor din Chișinău ce se va desfășura pe data de 21 aprilie în incinta Institutului Muncii.  În cadrul acestui eveniment tinerii vor formula recomandări către autoritățile publice locale privind soluționare problemelor identificate.

Evenimentul va întruni 100 de participanți: reprezentanți ai sectorului asociativ de tineret, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, specialiști de tineret din cadrul preturilor de sectoare, primăriilor locale, lucrători de tineret, reprezentanți ai instituțiilor abilitate care au tangență cu politicile de tineret.

La final de eveniment, fiecare tânăr urmează să-și valorifice propriul potențial întru rezolvarea problemelor depistate, precum și acțiunile ce le poate realiza pentru comunitatea în care trăiește cât și aprobarea unei rezoluții care urmează să fie înaintată către Autoritățile Publice Locale.

În aceeași ordine de idei, CMTC lansează un apel către tinerii care doresc să participe la Forum, astfel având posibilitatea să-și înainteze candidaturile până la termenul-limită de aplicare: 18 aprilie ora 23:59. Doritorii de a participa la eveniment se pot înscrie aici.

Sondajul a fost efectuat în perioada 15 martie-5 aprilie în rândul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-35 de ani, pe un eșantion de 1443 de persoane.

fdfdfgfg

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente