A solicitat medicii, dar nu mai putea deschide ușa. Femeie din capitală salvată doar după intervenția salvatorilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O femeie din capitală în vârstă de 67 de ani a fost salvată în această noapte de salvatorii Detașamentului Căutare Salvare nr.1 din cadrul IGSU. Aceștia au fost solicitați pe strada Muncești din capitală pentru a interveni la deblocarea apartamentului în care se afla femeia căzută la podea. Apelul la Serviciul 112 a parvenit din partea medicilor care au fost solicitați pentru îngrijiri medicale, dar nu au reușit să intre în apartament, întrucât femeia nu mai răspundea.

De urgență la fața locului salvatorii au efectuat deblocarea ușii de la intrare, reușind să ofere accesul lucrătorilor medicali către pacientă. Persoana se afla la podea, după ce a căzut în intenția de a deschide ușa.

În mai puțin de 5 minute aceasta a primit îngrijiri de rigoare întrucât a suportat hipertensiune arterială, iar la moment viața acesteia nu este în pericol.

Potrivit datelor IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 50 de situații de risc. În mare partea acțiunile angajaților Inspectoratului au fost orientate la lichidarea focarelor de ardere, dar și deblocări de uși.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...