/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Intoxicații în masă după Blajini. 33 de persoane, printre care și un copil de doi ani, au ajuns la spital

missing
17 aprilie 2018, ora 10:44

Potrivit Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, cazul de intoxicație din raionul Cahul a avut loc în urma unei petreceri organizate în aer liber, la care au participat 26 de persoane. În rezultat, 14 dintre aceștia, între care și un copil de doi ani, au ajuns la spital.

La moment trei maturi și copilașul sunt internați în Secția Boli infecțioase, iar restul sunt acasă. Starea pacienților internați în spital este stabilă”, a menționat Anastasia Dermenji, purtător de cuvânt al spitalului raional Cahul.

Al doilea caz a avut loc în raionul Comrat, unde au fost internate 19 persoane. Conform investigațiilor prealabile, intoxicația a fost provocată de consumul alimentelor preparate cu două zile mai devreme de Paștele Blajinilor. În aceste cazuri a fost deschisă o anchetă epidemiologică. Probele prelevate urmează a fi examinate în condiții de laborator.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram