/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Salvador Sobral a revenit pe scenă după ce a suferit un transplant de inimă

missing
16 aprilie 2018, ora 09:40

Salvador Sobral a surprins publicul urcând pe scenă alături de Luísa Sobral, care susţinea un concert la cazinoul din Estoril. Cei doi fraţi au cântat „Amar pelos dois”, melodia cu care Salvador Sobral a obţinut prima victorie a Portugaliei la concursul Eurovision.

În decembrie, Salvador Sobral, în vârstă de 28 de ani, a fost supus unui transplant de inimă la spitalul Santa Cruz din Lisabona.

Înainte de această surpriză făcută publicului, cel mai recent concert susţinut de Salvador Sobral a avut loc pe 8 septembrie, spectacolul fiind organizat în grădinile cazinoului din Estoril.

Salvador Sobral va deschide finala ediţiei din acest an a concursului Eurovision, care va avea loc pe 12 mai la Lisabona. El va interpreta piesa „Amar Pelos Dois”, dar şi melodii noi de pe albumul pe care se pregăteşte să îl lanseze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram