/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Armata siriană susţine că majoritatea rachetelor lansate de forţele conduse de SUA au fost doborâte

missing
14 aprilie 2018, ora 11:41

Armata siriană a precizat că un centru de cercetare din Barzeh, în nord-estul Damascului, a fost avariat. Totuşi, forţele de apărare siriene susțin au reuşit să doboare majoritatea rachetelor, contracarând atacul cu „mare eficienţă”.

Armata siriană a mai precizat că unele rachete şi-au ratat ţintele şi au lovit o bază militară in apropiere de Homs, rănind trei civili.

Anterior, Ministerul Apărării rus a transmis că Statele Unite şi aliaţii lor au lansat peste 100 de rachete asupra Siriei, iar „un număr semnificativ” dintre ele au fost interceptate de forţele siriene.

Menționăm că SUA, Marea Britanie şi Franţa au lansat, sâmbătă dimineaţă, un atac cu rachete de croazieră în Siria, cu scopul declarat de a sancţiona regimul Bashar al-Assad pentru atacul chimic comis la periferia oraşului Damasc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram