/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ În scenă a lipsit doar Beyonce! Dansatorii de la „Black and White” au impresionat jurații la „Românii au Talent”

14 aprilie 2018, ora 02:04

Dansatorii i-au impresionat pe jurați. „Costum, imagine, dar parcă lipsea totuși ceva. Mi-a lipsit mie ceva din acest tablou – Rihanna sau Beyonce din fața voastră. Bravo, sunteți foarte tari!”, i-a felicitat Andra pe dansatori.

„Am văzut câțiva dansatori aici, absolut geniali! Aveți toate șansele să cam rupeți mai departe”, a menționat Mihaela Rădulescu.

Am văzut cea ce-mi place la această treabă – acrobații, sărituri. Fetelor, sunteți minunate!”, a menționat Florin Călinescu.

„Vă apasă greutatea a patru de DA cu care ne vedem în etapa următoare!”, a subliniat Andi Moisescu.

„Sunt dansatori buni și sunt pe gustul meu, în sensul că au inovat în materie de puțină scenografie, s-au jucat cu elemente neașteptate de scenografie pentru genul lor de dans. Pentru mine, oamenii ăștia care îndrăznesc să-și arate nu doar capacitățile fizice, dar și să pună ceva mirodenii peste, întotdeauna vor câștiga”, a speficiat la final jurata Rădulescu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram