/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Au fost trase la sorţi semifinalele Ligii Campionilor. Cine cu cine se va „bate”

missing
13 aprilie 2018, ora 18:12

Turul semifinalelor se va juca pe 24/25 aprilie, returul va fi pe 1/2 mai, iar finala de la Kiev e programată pentru 26 mai.

Conform tragerii la sorţi, Liverpool sau AS Roma vor fi considerate echipe gazdă în ultimul act din capitala Ucrainei.

Liverpool s-a calificat în semifinale după o pauză de zece ani, Roma a ajuns pentu a doua oară în istorie în această fază, Jupp Heynckes ţinteşte o nouă triplă, performanţă reuşită şi în 2013, iar Real Madrid e la numai trei meciuri de trofeul cu numărul 13. Bayern şi Liverpool au câte cinci trofee în vitrină, iar Roma n-a reuşit niciodată să câştige prestigioasa competiţie. Italienii au ajuns în finală în 1984, când au jucat în compania lui Liverpool, pe Olimpico, dar “cormoranii” s-au impus la loviturile de departajare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram