Coșuri de gunoi, cisterne cu apă și WC-uri biologice. Cimitirul „Sf. Lazăr” a fost amenajat pentru Paștele Blajinilor

img

Trotuarul spre cimitirul Sfântul Lazăr a fost reparat în ajunul Paștelui Blajinilor. Până mâine aceste lucrări de amenajare vor fi finisate, va fi făcută și o scară specială de acces ca oamenii să poată accesa fără dificultate intrarea la cimitir.

Astăzi, a fost amenajat trotuarul care duce spre cimitirul Sf. Lazăr și au fost deja instalate urne de gunoi, cisterne cu apă şi WC-uri biologice. Va fi deschisă și o intrare adițională, astfel ca oamenilor să le fie mult mai comod să intre în cimitir.

La fel au finalizate deja lucrările de reparaţie a străzii Doina şi a celorlalte căi de acces din cartierul Poşta Veche.

Reamintim că, de Paştele Blajinilor va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile tuturor cimitirelor din capitală, iar circulaţia transportului, cu excepţia transportului public, pe str. Doina, tronsonul cuprins între str. Socoleni şi intrarea principală în Cimitirul „Sfântul Lazăr” va fi sistată.

În acelaşi timp, în zilele de 15 şi 16 aprilie, Primăria municipiului Chişinău va institui 3 curse speciale de transport public, care vor circula până la Cimitirul „Sf. Lazăr”, conform următorului itinerar.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente