(doc) Rezultatele Olimpiadei Republicane la Limba și literatura română 2018. Cine sunt cei mai buni elevi din țară la acest obiect

cdsdf

Agenția Națională pentru Curriculum şi Evaluare din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a desfășurat, în perioada 10 – 12 aprilie 2018, în incinta Universității de Stat din Moldova, Olimpiada Republicană la Limba și literatura română (limba de instruire). La concurs au participat 176 de elevi ai claselor a IX-a – XII-a din toate raioanele și municipiile din țară.

În baza deciziei Consiliului Olimpic Republican la Limba și literatura română (limba de instruire), au fost acordate diplome și premii bănești pentru 39 de elevi. Premianții Olimpiadei Republicane la Limba și literatura română (limba de instruire) sunt din raioanele: Basarabeasca, Călărași, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Drochia, Fălești, Florești, Hâncești, Nisporeni, Orhei, Soroca, Strășeni, Ungheni, mun. Bălți, mun. Chișinău.

Cei mai buni elevi elevi care au ocupat primul loc la Olimpiada Republicană la Limba și literatura română în acest an sunt:

Clasa a IX-a – Valeria Babin, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Chișinău;
Clasa a X-a – Felicia Domentii, Liceul Teoretic „George Meniuc”, Chișinău;
Clasa a XI-a – Alina Tarlapan, Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Bălți;
Clasa a XII-a – Gheorghe Cecan, Instituția Publică Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Bălți.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente