/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ministerul de Externe de la Chișinău condamnă utilizarea armelor chimice în Siria

missing
13 aprilie 2018, ora 12:25

Într-un comunicat al instituției, se spune că MAEIE consideră că normele internaționale împotriva armelor chimice trebuie să fie respectate cu strictețe și susține ideea constituirii unei misiuni internaționale în vederea efectuării unei anchete independente privind utilizarea armelor chimice în Siria.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat, miercuri, că aproximativ 500 de oameni au prezentat simptome specifice expunerii la substanţe neurotoxice sau clor, după atacul chimic ce a avut loc în Siria, informează BBC News Online, citat de Mediafax.

Anunţul OMS vine în contextul în care 70 de persoane au murit, duminică, în urma unui presupus atac cu arme chimice în oraşul sirian Douma, ultima redută a rebelilor din regiunea Ghuta de Est.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram