20:28:09 16.04.2024
Stiri

FOTO // Silvia Radu a oferit DETALII despre covorul cu flori instalat în Scuarul Catedralei: „Anual sunt alocați bani pentru FLORI, doar că până acum nu le-am văzut”

Social 12.04.2018 21:24 Vizualizări2842 Autor: Ziarul National
FOTO // Silvia Radu a oferit DETALII despre covorul cu flori instalat în Scuarul Catedralei: „Anual sunt alocați bani pentru FLORI, doar că până acum nu le-am văzut”


Primarul interimar Silvia Radu, care în această dimineață a inaugurat un covor de flori de 450 de metri pătrați, susține că anual sunt bugetați bani pentru procurarea florilor care să facă orașul mai frumos, doar că nimeni nu prea a văzut să fie plantate acestea.

Silviei Radu a declarat, într-un interviu pentru moldpres.md, că anul acesta a vrut ca toți orășenii să vadă florile procurate de Primărie prin intermediul întreprinderii „Spații Verzi”.

„Am hotărât ca locuitorii capitalei să se bucure de florile care sunt bugetate anual la „Spații Verzi”. Așa cum știm cu toții, nu am văzut până acum aceste flori prin Chișinău. Anul acesta am expus florile în Scuarul Catedralei, într-un covor format din 200 de mii de fire. Ulterior, aceste flori vor fi plantate în scuarurile și parcurile din Chișinău”, a precizat aceasta.

Sursa citată a confirmat că florile expuse în Scuarul Catedralei costă 1,8 milioane de lei, dar spune că și în anii precedenți erau bugetați tot atâția bani.

„Noi ne-am propus ca anual să desfășurăm un festival al florilor de Paște și să-i unim pe toți în jurul acestui eveniment”, a conchis primarul interimar.

De menționat că locuitorii capitalei au avut păreri împărțite cu privire la acest covor de flori, amenajat în baza unui covor vechi basarabean. Unii au spus că e o idee bună, iar alții au declarat că nu e nevoie să fie cheltuiți atâția bani, când există probleme mai importante de soluționat, cum ar fi reparația drumurilor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md