Recomandări #diez. O listă de evenimente pentru o zi de vineri călduroasă şi însorită

Vremea frumoasă, cerul însorit şi temperaturile generoase sunt un motiv suficient pentru ca în această zi de vineri să ne adunăm prietenii şi să ieşim la câteva evenimente perfect potrivite pentru un sfârşit de săptămână obositor, Echipa #diez le-a selectat pe cele mai interesante. Sperăm să alegi unul pe plac şi să-l incluzi în agenda ta.

# Office Hours: Cum interacționează un StartUp cu presa locală?

Așa cum Mass-Media este considerată a patra putere în stat, nu este un secret că anume ea are un rol important în promovarea StartUp-ului tău. Pe lângă rețelele de socializare, jurnaliștii ne pot ajuta semnificativ la sporirea vizibilității, buletinele și site-urile de știri fiind urmărite zilnic de către potențialii consumatori. Dacă ești interesat să afli mai multe despre acest subiect și să înveți despre cum ar trebui un StartUp să interacționeze corect cu presa, vino la iHUB Office Hours, unde beneficiezi de o întâlnire individuală cu un specialist PR. Detalii, aici. 

# Dăruiește o speranță

Campania „Dăruiește o speranță” este lansată cu scopul de a colecta lucruri pentru copiii cu dizabilităţi, de exemplu jocuri psihologice sau pentru dezvoltare. Donaţiile vor mai fi colectate până la finalul lunii aprilie. Pentru detalii, accesaţi pagina evenimentului. 

# Europa: culorile prezentului și viitorului

Concursului municipal de artă plastică „Europa: culorile prezentului și viitorului” continuă! Scopul activității este de a promova artele vizuale ca mijloc educativ, pentru cunoașterea și aprecierea patrimoniului cultural european. La concurs pot participa copii și tinerii din municipiul Chișinău, cu vârsta cuprinsă între 13 -17 ani. Dacă vreţi să participaţi, găsiţi toate detaliile pe pagina evenimentului.

# Concurs Național Ecologia în proză, versuri și culori

Îți place să pictezi, să scrii proză, sau chiar poezii? Participă la cea de-a doua ediție a concursului național Ecologia în proză, versuri și culori, organizat de către Clubul Ecologiștilor al Ligii Naționale a Tineretului din Moldova. Concursul va dura până pe 2 mai, iar câştigătorii vor fi desemnaţi atunci. Detalii, aici. 

# Peter Iepurașul, Patria

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier. Dacă vrei să afli povestea lui, poţi să mergi la Patria să urmăreşti filmul. Detalii despre program, găseşti aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente