(foto) La Tiraspol va fi instalată ECO-sculptura „Arborele vieții”. Cum poți contribui la crearea acesteia

dhbsrf

În Tiraspol va fi instalată o ECO-sculptură „Arborele vieții”. Această sculptură este inițiativa reprezentanților mișcării „EcoPMR”, asociații creative „ART-march” și „OH”. Printre participanții la proiect se numără și reprezentanții voluntarilor de mediu și ai comunității creative din capitală.

Administrația publică din Tiraspol a convenit deja asupra construirii acestei sculpturi la podul de peste Nistru din partea lui Chițcani.

Obiectul de artă însuși, va fi un arc în formă de U, cu o grilă fină afară și cu sticle în interior.

În centru sculpturii  va fi instalat un „copac uscat” stilizat care simbolizează un viitor trist care se așteaptă în natura.

arthrtg

Cei care vor să participe la crearea ECO-sculpturii, pot dona câte o sticlă curată de sticlă cu un dop sau capac la punctele de colectare în zilele desemnate, primiți un formular special de la voluntar pentru o notă către generațiile viitoare și compuneți propriul mesaj personal descendenților.

1500 astfel de „capsule de timp” vor fi plasate în interiorul ECO-sculpturii ca o reamintire că „masa lucrurilor sau acțiunilor mici poate constitui atât un mare rău, cât și un mare bine”.

Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente