Planul B al Partidului Nostru. Elena Grițco va candida independent pentru funcția de primar general al municipiului Bălți

elena-gritco

Vicepreședinta „Partidului Nostru”, consilier municipal de Bălți, Elena Grițco, va candida independent pentru funcția de primar al municipiului Bălți la alegerile locale din 20 mai. Această decizie a fost expusă de liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, în cadrul evenimentului de înaintare a candidatului Nicolai Grigorișin la funcția de primar din partea PN.

Aceasta înseamnă că PN va avea doi candidați la alegerile locale din 20 mai în municipiul Bălți.

Renato Usatîi comentează această decizie prin faptul că își face griji pentru candidatul PN, care ar putea fi exclus din alegeri. „Este un pas necesar și important. Toți vor înțelege că a fost scos ilegal. Noi oamenilor ce le vom spune? În așa fel, noi i-am pregătit o capcană: dacă ei nu renunță la ideea de a-l scoate pe Grigorișin din cursă și vor încălca drastic legea, bălțenii oricum vor avea pe cine să aleagă, a declarat pe skype Renato Usatîi, în cadrul conferinței de ieri.

La rândul său, Elena Grițco a declarat că orașul are nevoie de un primar puternic care va lucra în interesul locuitorilor orașului Bălți.

Vă amintim că Elena Grițco împreună cu colega sa Elena Cereteu (primar în Drochia), la mijlocul lunii iunie 2014, au fost angajate la Ministerul Justiției. Au plecat de acolo în urma unui scandal în care au acuzat ministrul de justiției de atunci, Oleg Efrim, că ar refuza să dea un răspuns pozitiv la solicitarea lui Renato Usatâi de a schimba denumirea Partidului Popular Republican, pe care l-a preluat de la Nicolae Andronic, în Partidul Nostru. Oleg Efrim a respins, la rândul său, aceste acuzații și a spus că aici e vorba de un conflict de interese, în cazul în care „două funcționare au apărut într-o conferință de presă cu un politician”, a spus ministrul Justiției.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente