/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Încă un candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Bălți

missing
11 aprilie 2018, ora 19:05

Consilierul Boris Markoci a început colectarea semnăturile în favoarea lui, necesare pentru înregistrare. Informațiile au fost, de asemenea, confirmate în cadrul Consiliului electoral de circumscripție, unde solicitantul a luat liste de subscripție.

Pentru fotoliul de primar al mun. Bălți din partea Partidului Nostru va candida Nicolai Grigorișin. În prezent Grigorișin este primarul interimar al municipiului Bălți. Din partea partidului Unității Naționale (PUN) va participa – Sergiu Burlacu. De asemenea, pentru fotoliul de primar de Bălți, din partea PSRM, va lupta consilierul municipal Alexandru Usatîi. Iar PPDA au propus-o pe președinta organizației teritoriale a partidului, Arina Spătaru.

Alegerile locale în municipiul Bălți vor avea loc pe 20 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram