/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Donald Trump: „Fii gata, Rusia, rachetele vor veni deasupra Siriei - draguțe, noi și „inteligente”

missing
11 aprilie 2018, ora 14:31

„Rusia promite că va doborî orice rachetă lansată deasupra Siriei. Fii gata Rusia, pentru ca vor veni, draguțe, noi și „inteligente”! Nu ar trebui să fiți parteneri cu un animal ucigaș care își gazează poporul și se bucură de asta”, a scris Donald Trump, pe contul lui de Twiiter.

Ulterior, Trump a revenit cu un update. „Relația noastră cu Rusia este mai gravă ca niciodată și asta include un Războiul Rece. Nu există niciun motiv pentru asta. Rusia are nevoie de ajutorul nostru pentru a ridica economia, ceea ce ar fi foarte ușor de făcut și avem nevoie de toate națiunile să colaboreze. Oprim cursa înarmărilor?

Reamintim că, orice rachetă americană trasă asupra Siriei va fi doborâtă şi siturile de lansare de asemenea vizate, un pas ce ar putea declanşa o escaladare majoră în războiul sirian, a declarat ambasadorul rus în Liban. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram