10:50:27 23.04.2024
Stiri

FOTO, VIDEO // Un nou proiect realizat de Partidul „ȘOR” - iluminarea străzilor din satul Pohorniceni

Partide/Comunicate 11.04.2018 13:33 Vizualizări2913 Autor: Ziarul National
FOTO, VIDEO // Un nou proiect realizat de Partidul „ȘOR” - iluminarea străzilor din satul Pohorniceni


La fel ca și municipiul Orhei, satul Pohorniceni din raionul Orhei, a devenit cea mai iluminata localitate din R. Moldova. Acest lucru a fost posibil grație programului „Uniunea Orheiul Nou”, inițiat în toamna anului trecut de liderul Partidului „ȘOR” și primarul orașului Orhei, Ilan Șor, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii politice.

Potrivit sursei citate, în localitate au fost instalate zeci de kilometri de cablu nou, peste 230 de lămpi LED care nu consumă multă energie electrică și au fost modernizate substațiile electrice.

La evenimentul de inaugurare a proiectului au venit majoritatea sătenilor, care i-au mulțumit lui Ilan Șor pentru că nu vor mai fi nevoiți să meargă pe timp de noapte prin beznă pe străzile localității.

„Iluminarea satului Pohorniceni este deja al treilea proiect finalizat cu succes al programului „Uniunea Orheiul Nou”. În luna martie curent a fost inaugurat primul proiect din cadrul programului - terenul de joacă din satul Brănești, iar în luna aprilie și copii din satul Furceni au beneficiat de o asemenea zonă de agrement. Scopul programului „Uniunea Orheiul Nou” este de a spori nivelul de trai în localitățile raionului. Mecanismul de acțiune este unul simplu: după ce localitatea a aderat la program, ei înaintează problemele cu care se confruntă, ulterior consiliul aprobă planul de acțiuni pentru a rezolva problema existentă. Toate proiectele sunt implementate la cererea locuitorilor și sunt absolut gratuite”, arată sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md