/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Dodon se pregătește de 9 mai. Va organiza un concert de amploare și un grandios foc de artificii

missing
11 aprilie 2018, ora 13:44

Igor Dodon promite restaurarea monumentelor ostașilor căzuți în Marele Război, precum și tradiționalul Marș al Victoriei. Președintele a mai menționat că pe 8 și 9 mai va avea loc un concert de amploare în Piața Marii Adunări Naționale, la care vor evolua mai mulți artiști din țară și de peste hotare, iar evenimentul va culmina cu un grandios foc de artificii.

„În calitate de Președinte al ţării, voi face tot posibilul ca memoria despre Marea Victorie, despre eroismul buneilor noștri să dăinuiască mereu în sufletele şi inimile noastre”, a scris șeful statului pe pagina sa de Facebook.

Menționăm că, și anul trecut sub patronajul președintelui au avut loc o serie de manifestări, printre care și un concert cu participarea mai multor artiști ruși.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram