(video) FIFA a desemnat cel mai frumos gol din istoria Cupei Mondiale de fotbal. Vezi care este acesta

manuel-negrete-gol-bulgaria
Foto: lopezdoriga.com

Golul lui Manuel Negrete, în poarta echipei naționale a Bulgariei la Campionatul Mondial de fotbal din 1986, a fost desemnat cel mai frumos gol din istoria turneului. Golul a fost desemnat de microbiști din întreaga lume care au avut posibilitatea să voteze pe pagina oficială de Facebook FIFA World Cup.

În cursa pentru cel mai frumos gol au fost selectate 32 de goluri e la toate Campionatele Mondiale de fotbal de până acum.

Golul lui Negrete a învins cu un mic avantaj în fața golului lui Eder împotriva URSS. Ambele au depășit concurența dură pentru a ajunge la ultimele două, înainte ca Negrete să fie încoronat de fani ca fiind cel mai frumos gol. Urmăriți golurile selectate pentru concurs mai jos.

Echipa Mexicului s-a întâlnit cu echipa Bulgariei în optimile de finală. Negrete a reușit să înscrie un gol cu o lovitură din voleu, fiind aproape de careu. La același ediție a Cupei Mondiale, Diego Maradona a înscris un gol în porțile britanicilor după un pas solo, care a devenit unul dintre cele mai celebre goluri din carierei argentinianului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente