(video) Roma elimină FC Barcelona și se califică în semifinala UEFA Champions League

roma-barcelona-ucl-video-dzeko
Foto: SI.com

UEFA Champions League revine în această săptămână cu meciurile din returul fazei sferturilor de finală. În prima seară a ligii campionilor se întâlnesc Manchester City – Liverpool și AS Roma – FC Barcelona.

Manchester City – Liverpool este meciul zilei de marți. „Cormoranii” s-au impus la scor pe Anfield Road, 3-0 și sunt foarte aproape de a produce marea surpriză. Jesus reușește să deschidă scorul în minutul 2 al partidei, dar echipa antrenată de Guardiola trebuie să mai marcheze 3 goluri pentru ca să obțină victoria. Salah a egalat pe contraatac, cu o scăriță, după ce Mane a fost blocat în prima fază de Ederson. După ce Otamendi greșește nepermis în apropierea careului și mingea ajunge la Firmino. Atacantul lui Liverpool l-a învins pe Ederson cu un șut la colțul lung.

În cel de-al doilea meci al zilei, Roma primește vizita Barcelonei, Catalanii au ratat calificarea după victoria cu 4-1 de pe Camp Nou. Echipa din capitala Italiei a reușit să marcheze un gol rapid, Dzeko este cel mare își trece în cont un gol și acesta este al 6-lea gol în acest sezon de UCL, în 10 meciuri. De Rossi a transformat fără probleme un penalty scos de Dzeko, după un fault făcut de Pique. Iar Manolas a înscris, cu capul, la colțul lung, după o centrare venită din corner, de la Under, acesta fiind și ultimul gol al partidei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente