Acum puteți propune slogane pentru Arena Națională și câștiga „Premiul mare va fi foarte mare”

arena1

Persoanele fizice și/sau juridice creative și îndrăznețe din Republica Moldova pot propune un slogan care s-ar potrivi cel mai bine pentru Arena Națională, complex sportiv de avergură care se va construi în municipiul Chișinău. Concursul se va desfășuara în perioada 9 aprilie – 1 mai.

Sloganul urmează să întrunească următoarele cerințe: să fie prezentat în versiunea română și engleză (versiunea rusă va constitui un avantaj); să promoveze conceptul primei Arene polivalente din Moldova; să aibă o ținută lingvistică decentă; să fie memorabil; să fie însoțit de descrierea/filosofia promovată de autor; informația despre autor/autori/companie.O persoană sau un grup de persoane poate participa la concurs cu maxim 3 slogane.

aren2

Participantul la concurs poartă răspundere pentru respectarea drepturilor de autor şi garantează că este autorul sloganului prezentat. Rezultatele concursului vor fi publicate pe pagina de Facebook a concursului şi în presă pe parcursul lunii mai 2018.

Jurizarea ultimei etape va fi realizată de către comunicatori notorii, consiliul național al comunicatorilor, președintele Parlamentului Andrian Candu, ministrul economiei și infrastructurii Chiril Gaburici, ministra educației, culturii și cercetării Monica Babuc.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook.

mare1

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente