Utilizatorii serviciilor Yandex.Taxi vor putea achita călătoria cu cardul bancar

images_cms-image-000024462
Foto: Deschide.MD

Yandex.Taxi a devenit primul serviciu online de comandare a taxiului din Chișinău și Moldova care acceptă spre plată cardurile bancare. Pentru ca să beneficiați de acest serviciu este suficient o data de adăugat cardul în aplicaţie, și suma va fi încasată automat la sfârșitul călătoriei. Numărul cardului poate fi introdus manual sau scanat cu ajutorul camerei smartphone-ului.

Acest serviciu reprezintă o modalitate sigură și comodă de achitare a călătoriei: pentru cei care nu au bani cash suficienți sau că șoferul nu va avea rest. Bacșișul la fel poate fi transferat direct de pe card — este necesar doar de ales procentul în prealabil sau la sfârșitul călătoriei.

În afară de Chișinău, Yandex.Taxi acceptă carduri bancare în orașele din Rusia, Armenia, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Letonia. Aproximativ 35% din toți utilizatorii serviciului Yandex.Taxi achită călătoriile cu cardul.

asfdhgfdjgf

Yandex.Taxi operează în Chișinău începând cu 25 iulie 2017. Aplicația gratuită pentru iOS și Android este disponibilă în română, rusă, engleză și multe alte limbi.

Yandex.Taxi este un serviciu online pentru comandarea taxiului care determină poziția utilizatorului pe hartă și transmite comanda către șoferul care se ală cel mai aproape de client.

Tehnologiile Yandex — prognozarea cererii și traficului, rutarea pe hartă și repartizarea comenzilor cu ajutorul algoritmilor – contribuie la micșorarea timpului de inactivitate și mersului în gol a taxiului. Datorită acestui fapt călătoriile devin mai ieftine, iar câștigul șoferilor este mai mare. Serviciul Yandex.Taxi este accesibil în 300 de orașe din 9 țări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente