Încătușați în văzul tuturor pentru furtul a 250 de mii de lei. Tinerii și-au recunoscut parțial vina

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri cu vârste cuprinse între 18 și respectiv 20 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, sunt cercetați de poliție pentru furt în proporții deosebit de mari. Aceștia au intrat într-o casă de locuit de unde au sustras bani în valoare de 250 de mii de lei. Audiați de polițiști, bănuiții și-au recunoscut vina parțial.

La 2 februarie curent, la dispeceratul IP Criuleni a parvenit un apel telefonic din partea unui bărbat, precum că persoane necunoscute au pătruns în locuința mamei sale din raionul Criuleni, de unde au sustras bani în sumă de 250.000 de lei. Suspecții au pătruns în locuința femeii pe geam, pe timp de zi, în timp ce aceasta era plecată de acasă.

În urma investigațiilor efectuate de ofițerii Direcției Combaterea Crimelor Grave a Inspectoratului Național de Investigații în comun acord cu cei de la IP Criuleni, procurorii Procuraturii din orașului Criuleni și cu suportul angajaţilor BPDS „Fulger”, la 3 aprilie 2018, suspecții au fost reținuți în timp ce se deplasau pe o stradă din municipiul Chișinău.

La moment, tinerii, unul dintre care a fost cercetat pentru infracțiuni similare, sunt arestați pentru 30 de zile, dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă pedeapsă cu închisoare de la 7 la 12 ani.

Polițiștii desfășoară investigații de stabilire a complicității lor în alte cazuri de furturi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...