Ion Ceban a depus actele pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar general al Capitalei

12181_ceban-bb
Foto: Infotag

Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor, a depus astăzi setul de acte la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Chișinău, pentru a fi înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar general al Capitalei.

Ion Ceban a fost însoțit de mai mulți socialiști care purtau drapele de partid, acesta a declarat presei că își propune să modernizeze orașul, să repare drumurile, să facă un audit la Primărie, să instituie un management mai eficient al administrației. Candidatul socialiștilor la Primăria Capitalei a anunțat că dacă va ajunge primar va promova o „politică socială foarte activă”, scrie radiochisinau.md.

Ion Ceban a anunțat că va depune astăzi o cerere de suspendare din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Igor Dodon.

Tot astăzi, Silvia Radu, a anunțat că vrea să candideze independent la funcția de primar general și că de mâine va colecta semnături de la chișinăuieni pentru a se înregistra în cursa electorală.

Anterior, cinci pretendenți la funcția de primar al municipiului Chișinău și-au depus actele pentru a fi înregistrați în calitate de concurenți electorali la alegerile din 20 mai: Vasile Costiuc (Partidul Democrația Acasă), Andrei Năstase (Platforma DA), Alexandru Roșco (Casa Noastră Moldova), Reghina Apostolova (Partidul Șor) și Valeriu Munteanu (Partidul Liberal).

Și-a mai anunțat intenția de a participa la alegeri candidatul Partidului Unității Naționale  – Constantin Codreanu. De asemenea, pentru a fi înregistrați în calitate de candidați independenți au început colectarea de semnături expertul Sergiu Tofilat și activista Maia Laguta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente