/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Topul celor mai scumpe și mai ieftine oraşe în care poţi să locuieşti

missing
09 aprilie 2018, ora 12:39

În timp ce anul trecut top zece a fost dominat de oraşe din Asia, anul acesta cele mai scumpe cinci oraşe sunt în Europa. Paris şi Zurich ocupă împreună poziţia a doua și sunt urmate de Oslo, Geneva şi Copenhaga.

Cel mai ieftin oraş din lume din punct de vedere al costului de trai este Damasc. Caracas este al doilea cel mai ieftin oraş. Topul celor mai ieftine orașe este continuat de Almaty, Lagos, Banglore, Karachi, Algiers, Chennai, Bucureşti, New Delhi.

Sondajul, proiectat pentru a ajuta la gestionarea pachetelor de compensaţie pentru expaţi şi pentru cei care călătoresc în scop de business, măsoară costurile de trai din 133 de oraşe majore, comparând peste 400 de preţuri pentru 160 de produse şi servicii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram