/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dolce şi Gabbana nu vor vinde celebra casă de modă. Brandul va lua sfârşit odată cu moartea creatorilor săi

missing
08 aprilie 2018, ora 07:51

Odata cu moartea noastră va lua sfârşit şi existenţa casei Dolce and Gabbana. Compania nu va mai exista după ce noi vom muri, nimeni nu va prelua D&G, spune Gabbana, 55 ani, într-un interviu pentru Corriere della Sera, citat de Mediafax.ro.

“Când ne-am despărţit, am stabilit că ar fi mai bine să împărţim totul, pentru că dacă, de exemplu, dacă aş primi o lovitură în cap, a doua zi s-ar confrunta cu cineva care nu a fost implicat în industrie, cum ar fi vărul meu, care ar putea distruge afacerea “, a spus Gabbana.

“Poţi să ai toţi banii din lume, dar dacă nu eşti liber, ce faci? Nu te duci în mormânt cu un sicriu plin cu bani “, a declarat la rândul său Dolce.

După decenii în care şi-au construit casa de modă şi au creat un brand puternic, Gabbana admite că nu are timp să îşi cheltuiască averea.

“Sunt prea ocupat să lucrez. Nu-mi pasă să devin mai bogat, scopul meu este de a avea succes “, a spus el.

Cei doi au mărturisit că au în continuare o legătură excepţională, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

“Chiar şi astăzi, ceea ce este al meu este şi al lui şi invers”, a spus Dolce. “Dacă se naşte o dragoste când eşti tânăr – pentru mine a fost prima experienţă, pentru el prima poveste de dragoste – este pură, totală”, a încheiat acesta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram