Evenimente frumoase pentru prima zi de Paște, duminică, 8 aprilie. #diez vă recomandă să nu faceți păcate

couples-2810759_960_720

Una dintre cele mai mult așteptate sărbători a anului deja e la ușă. Ouăle, cozonacii, friptura și dulciurile sunt deja pregătite. De aceea, aveți nevoie de puțină odihnă pentru că ați muncit întreaga săptămână. Echipa #diez vă sugerează să cele mai calde și frumoase evenimente ale zilei de duminică, 8 aprilie.

#Happy Easter 2018

muzCafe & Muzzette vă invită să petreceți împreună cu cei dragi o seară minunată, cu multă magie și voie bună. De asemenea, veți avea ocazia să câștigați multe cadouri de la iepurași. Muzica va fi ca întotdeauna la cel mai înalt nivel, iar gustările extrem de delicioase. Distracția se va începe la ora 19:00. Localul se află pe strada Tighina 49/A. Vezi pagina evenimentului aici.

#Real Madrid – Atletico

Fanii lui Real Madrid și Atletico Madrid se vor întâlni la ultimul derby din acest sezon la PUB 44. CR7 sau AG7 cine va înscrie mai multe goluri? Cu ce scor se va încheia meciu? La toate aceste întrebări se vor găsi răspunsuri dacă veți veni și voi să priviți în direct cea mai mare bătălie din ziua Paștelui. Pagina evenimentului aici.

#Organic Easter Brunch

Brunch-ul de duminică. O masă pentru savoarea sfârșitului de săptămână. Un amestec de mic dejun si prânz, brunch-ul are pretextul unei întâlniri cu prietenii sau cu toată familia în alt loc decât acasă.

Bucătarul șef împreună cu echipa sa își pun la încercare ingeniozitatea pentru a crea meniuri sofisticate pentru răsfățul de week-end. Meniul brunch-ului este bufetul suedez de unde te servești cu tot ce-ți poftește inima.

Dacă tot este Paștele, bucătarii au pregătit un Brunch mai special – Organic Easter Brunch, unde vor fi bucate tradiționale moldovenești ce se servesc de Paște – mămăligă cu tocăniță, brânză, scrob, plăcinte, sarmale și multe alte gustoșenii, cu care vă veți putea delecta din plin.

Începând cu ora 11:00, sunteți invitați să veniți cu prietenii și familia la brunch.

Preț per persoană: 375 de lei, inclusiv 2 pahare din partea casei de vin spumant.  Copii cu vârsta de până la 6 ani au acces liber, cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani – jumătate din prețul integral.

Rezervări și informații: 062 122 221. Pagina evenimentului aici.

#Pacific rim 2: Revolta

Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar își dăduse viața pentru a asigura victoria umanității împotriva monstruoșilor Kaiju. De atunci, Jake și-a abandonat pregătirea de pilot, și s-a lăsat prins de lumea periculoasă interlopă. Dar, când o amenințare și mai agresivă se dezlănțuie pentru a ne distrgue orașele, și a îngenunchea lumea noastră, Jake primește o ultimă șansă pentru a călca pe urmele tatălui său, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație de piloți ce au crescut în umbra războiului. Cei doi vor porni în greaua misiune de a face dreptate pentru cei căzuți, și singura lor speranță este să pornească o revoltă globală împotriva amenințării cu extincția.

Lui Jake i se alătură talentatul pilot Lambert (Scott Eastwood, din The Fate of the Furious), rivalul său personal, precum și Amara (debutanta Cailee Speany), o hackeriță de 15 ani, pentru care eroii din PPDC sunt singura familie care i-a mai rămas. Împreună, aceștia vor face front unit și vor conduce revolta celei mai puternice forțe de apărare din istorie, într-o aventură spectaculoasă, inedită și grandioasă.

ff

#Europa: culorile prezentului și viitorului

Sunteți invitați să participați în cadrul Concursului municipal de artă plastică „Europa: culorile prezentului și viitorului” ediția I, organizat de Ministerul Afacerilor Externe si Integrării Europene al Republicii Moldova în parteneriat cu Centrul Republican pentru Copii și Tineret.

Scopul activității este de a promova artele vizuale ca mijloc educativ, întru cunoașterea și aprecierea patrimoniului cultural european. La concurs pot participa copii și tinerii din municipiul Chișinău, cu vârsta cuprinsă între 13 -17 ani. Doritorii vor prezenta lucrările până la data de 30 aprilie curent, la Centrul Republican pentru Copii și Tineret, Secția Didactico Metodică.

Regulamentul concursului îl puteți descărca aici: 

Număr de contact: +373 69374470. Pagina evenimentului aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente