/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În perioada sărbătorilor pascale, la frontiera cu Ucraina vor fi deschise nouă puncte de trecere de tip local

missing
07 aprilie 2018, ora 09:50

1. PTF Valea Adîncă – Zagnitcovo,
2. PTF Ploti – Crutîe,
3. PTF Țîbuleuca – Țehanovca,
4. PTF Vinogradnoe – Novîe Butorî,
5. PTF Caplani – Crutoiarovca,
6. PTF Iserlia – Petrovsc,
7. PTF Troițcoe – Visocianscoe,
8. PTF Volintiri – Faraonovca,
9. PTF Ucrainca – Elizavetovca.

Traversarea frontierei prin aceste puncte de trecere se va face doar în perioada luminoasă a zilei și se va autoriza trecerea doar cetățenilor Republicii Moldova și Ucrainei, care locuiesc permanent în raioanele administrative de frontieră. Se va permite trecerea frontierei în baza pașapoartelor interne (buletin de identitate) sau în baza pașapoartelor pentru ieșire peste hotare, la fel și mijloacelor de transport care aparțin acestora, iar capacitatea de încărcare nu depășește 3,5 tone.

Amintim că fiecare cetățean ajuns în punctul de trecere, dar și nemijlocit în zona de frontieră, să manifeste înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram