Ştiri

Sursa imaginii: vinsieu.ro

Postat de: Mazur Rodica

Ştiri / Social

27 Apr. 2019 / 17:00

Forfotă mare la Târgurile de Paşti

Forfotă mare este şi astăzi la Târgurile de Paşti din capitală. În Scuarul Catedralei oamenii au stat la coadă pentru a cumpăra cozonaci, pască, dulciuri, dar şi obiecte de cult destinate sărbătorilor pascale. La Târgul de Paşti vizitatorii pot găsi o gamă largă de produse pentru masa de sărbătoare, întrucât zeci de întreprinzători şi-au etalat produsele la tarabe, relatează Moldova 1.

Oamenii s-au grăbit în special să cumpere cozonaci şi pască, deşi multora preţurile li s-au părut cam mari. Totuşi, mai multe gospodine spun că au început să renunţe la tradiţia de a coace acasă astfel de bunătăţi.

„Am luat un cozonac, o ruladă cu vişină şi cu brânză”. „Un iarmaroc foarte binevenit, oamenilor le place. Deocamdată nu cumpăr nimic, doar mă uit, sper să-mi placă ceva”, spun oamenii.

Comercianţii au expus la tarabe tot felul de produse specifice sărbătorilor pascale şi spun că sunt mulţumiţi de vânzări.

„Vânzările au fost foarte bune trei zile, păcat să ne plângem. A fost pasca exclusivă cu vişină şi ciocolată şi a mers, a fost cu petale de trandafir şi magiun, ruladele s-au vândut”. „Cozonac preferă oamenii, dar mai mult pasca cu brânză”, afirmă comercianţii.

Târguri de Paşte organizate de Primăria municipiului Chişinău au fost deschise în mai multe cartiere din sectoarele capitalei.

Comentarii