/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Vânătoare de vitezomani. Pe traseele naționale vor activa 4 mașini-capcană

06 aprilie 2018, ora 16:47

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Național de Patrulare, doar pe 5 aprilie, polițiștii au depistat în trafic peste trei mii de șoferi care au depășit limită de viteză.

În perioada sărbătorilor, peste șase mii de angajați ai MAI vor asigura ordinea publică pe întreg teritoriul țării. Echipe de polițiști vor fi dislocate și la cele peste 1300 de biserici din țară.

Și poliția de frontieră anunță că este pregătită să facă față fluxului mare de călători. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență cheamă cetățenii să respecte normele anti-incendiare, să nu blocheze căile de acces spre biserici, să renunțe la tradiționala ardere a cauciucurilor și să nu intre cu lumânările aprinse în unitățile de transport.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram