/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

O moldoveancă, mama ei și cei doi copii, impuși sa cerșească în Rusia. Drama prin care a trecut familia timp de 6 ani

missing
06 aprilie 2018, ora 11:48

Bărbatului i s-a incriminat că, în anul 2009, în timp ce se afla pe teritoriul Republicii Moldova a profitat de situaţia precară materială a unei femei cu doi copii minori și abuzând de poziția ei de vulnerabilitate, a recrutat-o și i-a organizat transportarea în orașul Kazan din Federația Rusă.

În acest scop, inculpatul a achitat procedura de perfectare a paşaportului pe numele femeii și împreună s-au deplasat în Federația Rusă, unde victimei i s-au confiscat actele de identitate, fiind adăpostită într-un apartament închiriat.

Timp de 6 ani aceasta, împreună cu copiii născuți în anii 2004 și 2006, dar și mama ei venită în ospeție, prin aplicarea violenţei fizice, psihice şi ameninţări au fost impuse să practice cerșetoria.

Totodată, în timpul cât mama se afla la cerșit, inculpatul a abuzat sexual, în repetate rânduri, fetița victimei în vârstă de 6 ani.

La fel, inculpatul a fost pedepsit și pentru faptul că a organizat cerșetoria a altor 4 persoane mature în Federația Rusă, obținând din aceasta foloase materiale.

Cauza a fost investigată de către procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram