(video) Două goluri marcate cu călcâiul. Cum s-au desfășurat primele manșe din sferturile UEFA Europa League

fotbal
Foto: Ronaldo.com

Joi, 5 aprilie, s-au disputat primele manșe din sferturile UEFA Europa League, în fiecare meci a câștigat echipa gazdă. Ramsey și Parolo au intrat în cursa pentru cel mai bun gol al săptămânii după ce au marcat cu călcâiul.

Echipa antrenată de Wenger a învins pe teren propriu echipa CSKA Moscova, Rusia. Tunarii practic și-au asigurat un loc în semifinalele UEFA Europa league după victoria cu scorul final de 4-1, pentru echipa de pe „Emirates” au marcat Ramsey și Lacazette care au reușit câte o dublă.

Echipa Lazio, la fel a reușit să înscrie de 4 ori în poarta echipei adverse, iar meciul s-a încheiat cu scorul final de 4-2 în fața echipei Salzburg. Lulic, Parolo, Felipe Anderson și Immobile au marcat pentru echipa italiană, iar Berisha și Minamino au înscris câte un gol pentru echipa antrenată de Marco Rose.

Atletico Madrid a mai reușit o victorie fără să primească un gol în poarta sa, în duelul cu Sporting Lisabona echipa antrenată de Diego Simione s-a impus cu scorul de 2-0. Koke și Greizmann au înscris câte un gol, iar după acest meci trupa lui Simione a ajuns la peste 800 de minute jucate fără gol primit pe propriul teren.

Cele mai puține goluri s-au marcat în meciul dintre Leipzig și Marseille. Nemții s-au impus la limită, 1-0, unicul gol fiind marcat de Werner în prelungirile primei reprize. Astfel, soarta echipei calificate se va decide pe terenul echipei, Marseille.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente