(VIDEO) „Daruri pascale” din partea președintelui Dodon, la sediul PSRM din Soroca. Văzând că sunt filmați, organizatorii au închis „kontora”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cozonac, un „ziar” „Socialiștii” și o felicitare de la președintele Igor Dodon. Aceasta au primit ieri susținătorii Partidului Socialiștilor din Soroca, invitați la sediul formațiunii. Văzând însă reprezentantul publicației locale „Observatorul de Nord” care filma, organizatorii „acțiunii pascale” au refuzat să mai acorde daruri, somându-l pe acesta să plece.

„Întoarceți-vă și duceți-vă cu toții. Aici nimeni nu dă nimic”, le-a spus o reprezentantă a PSRM celor adunați, în mare parte bătrâni, deranhjată că este filmată.

Bătrânii însă nu au plecat, continuând să stea pe hol. Între timp, din cabinet au ieșit câteva bătrâne cu un ziar și un cozonac în mână. Astfel, pe hol a ieșit o altă reprezentantă a PSRM cu același îndemn către mulțimea adunată.

„Gata, s-a mântuit (n.r. terminat)! Pe nimeni nu mai scriem. Nu scriem și nu dăm nimic. Gata! Scriși, nescriși, am închis „kontora” (din rusă „oficiul”/„reprezentanța”)”, a spus aceasta.

Cei adunați rugau să nu fie alungați din cauza a „doi oameni”, inclusiv o bătrână care a spus că nu e membră PSRM, dar a venit pentru că a auzit în oraș că la socialiști se oferă câte un cozonac. „Nu din cauza la doi oameni, dar vedeți ce face ăsta?”, a spus socialista, arătând spre camera de luat vederi. „Ia du-te de aici și nu fotografia atât. Ieși mai repede. Ieși afară. N-ai niciun drept să stai să fotografiezi tot asta”, s-a arătat indignată aceasta.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...