/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Un automobil și un camion s-au ciocnit violent. Au avut de suferit șase polițiști

missing
05 aprilie 2018, ora 10:05

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de poliție Ialoveni, serviciul medical de urgenţă şi serviciul descarcerare.

Potrivit poliției, din primele cercetări, șoferul în vârstă de 70 de ani care conducea camionul de model Zil, nu a acordat prioritate automobilului de model Dacia Logan. În rezultat, automobilul Dacia, care se deplasa pe traseul din direcția satului Dănceni spre mun. Chișinău, s-a tamponat în partea laterală stânga a camionului.

În urma tamponării date șase pasageri ai automobilului Dacia, care s-au dovedit a fi angajați ai Inspectoratului de poliție Ungheni, cu vârstele 21-39 ani, care se deplasau la policlinica MAI din mun. Chișinău pentru a petrece controlul profilactic anual planificat

Poliția se află la fața locului. Cazul se investighează.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram