Andrei Năstase consideră că actualul regim conştientizează că alegerile din capitală ar putea declanşa procesul de scoatere a ţării din captivitate.

„Ştiu că sunt cel mai incomod candidat pentru ei, deoarece sunt sprijinit de cele mai curate forţe politice ale momentului şi ale viitorului. Şi noi şi ei ştim că reformarea capitalei deschide drumul pentru scoaterea ţării din captivitate, pentru aducerea corupţilor şi hoţilor pe banca acuzaţilor şi esenţial pentru o viaţă mai bună la noi acasă pentru fiecare cetăţean. De aceea contez pe locuitorii din Chişinău şi din suburbii, contez pe oamenii de bună credinţă deşteptati, informaţi, determinaţi să facem ordine în capitală şi în întreaga ţară”, susţine liderul Platformei Demnitate şi Adevăr.

„Ne-am unit forţele pentru a începe de aici, din Chişinău, marea schimbare în bine aşteptată de toţi. Mă voi bate pentru victoria din primul tur, pentru că reprezint oamenii, nu doar nişte segmente sau grupuri separate pe culturi sau vârste. Reprezint persoanele în etate, pensionarii noştri ajunşi la limita genocidului social, reprezint pedagogii şi medicii discriminaţi de guvernarea coruptă, reprezint clasa de mijloc care se sufocă sub povara taxelor şi impozitelor inumane, reprezint tineretul nostru studios, lipsit de un viitor decent la noi acasă, majoritatea gândindu-se să emigreze în căutarea unui loc de muncă bine plătit”, mai spune Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA a mai declarat că este susţinut de o echipă de profesionişti şi de un program consistent. „Şi, esenţial, avem înţelepciunea, voinţa şi puterea pentru a câştiga. Candidez pentru că mă interesează reformele profunde. Mă interesează ca aceste reforme să îmbunătăţească la modul direct viaţa fiecărui cetăţean al municipiului, dar şi al întregii ţări”, afirmă candidatul forţelor proeuropene la alegerile pentru Primăria Chişinău.