/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Turiștii și investitorii vor obține mai simplu vize pentru Republica Moldova

missing
04 aprilie 2018, ora 22:16

În particular, a fost revăzută lista statelor ai căror cetățeni necesită invitații pentru perfectarea vizei de intrare în Republica Moldova. Numărul acestora a fost redus la 38, față de 85 de state în lista anterioară.

Potrivit documentului, acum turiștii și investitorii care vor să vină în Moldova vor economisi timp și bani la perfectarea vizei pentru țara noastră.

„Dacă ne dorim să promovăm atractivitatea investițională și turistică a Republicii Moldova, trebuie să deschidem țara noastră pentru cei care vor să ne viziteze”, a declarat prim-ministrul Pavel Filip, menționând că această decizie reprezintă o primă etapă, iar procesul de debirocratizare va continua. Hotărârea respectivă contribuie, totodată, la perfecţionarea mecanismului de gestionare a fluxurilor de migraţie pe teritoriul Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram