Curățenia de Paști: Silvia Radu este gata să-l demită pe șeful cimitirului „Sfântul Lazăr”

cimitir1

Până în ziua de Paște în cimitirul „Sfântul Lazăr” din capitală trebuie să fie ordine. În caz contrar, atât directorul cimitirului, cât și șeful Întreprinderii Municipale „Combinatul Servicii Funerare” vor fi demiși din funcții. Anunțul a fost făcut de către primarul general interimar, Silvia Radu, care a mers la cimitir ca să verifice cum decurg lucrările de pregătire pentru Paște.

„Le-am dat un ultimatum factorilor responsabili, directorului cimitirului și directoarei întreprinderii municipale – dacă nu va fi curat până în ziua de Paște, vor pleca din funcție”,  a scris primarul general interimar.

Subiectul pregătirii cimitirelor din municipiul Chișinău pentru sărbătorile Pascale a fost discutat și luni în cadrul ședinței operative de la Primărie. Silvia Radu le-a solicitat și atunci funcționarilor responsabili să facă tot posibilul ca aceste locuri să fie salubrizate și dotate cu suficiente tomberoane pentru a evita deșeurile aruncate la nimereală.

De asemenea, primara general interimară a cerut Direcției Transport să asigure locuitorii capitalei cu linii speciale de autobuz către cimitire. În același context, Poliția Capitalei a primit indicații de la Silvia Radu să patruleze în zona cimitirelor pentru a fi asigurată ordinea publică.

cimitir2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente