/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Silvia Radu le dă un ultimatum celor de la „Servicii Funerare”: „Dacă nu va fi curat până în ziua de Paște, vor pleca din funcție”

missing
04 aprilie 2018, ora 16:30

Am fost în control la Cimitirul ”Sfântul Lazăr”. Am vrut să văd cum decurg lucrările de pregătire pentru Paște. Am verificat starea curățeniei dar și a drumurilor din interiorul cimitirului. Le-am dat un ultimatum factorilor responsabili, directorului cimitirului și directoarei întreprinderii municipale – dacă nu va fi curat până în ziua de Paște, vor pleca din funcție”, a scris Radu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, Silvia Radu a dojenit-o, la ședința de luni a primăriei, pe șefa Combinatului Servicii Funerare, care ar fi fost luată de val în timp ce rostea un discurs despre cât de pregătită este întreprinderea pentru sărbătorile de Paști. Iritată, Radu a întrerupt-o și a îndemnat-o să vorbească strict la subiect. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram