/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ „Important este să-ți asculți inima.” Cum muzicianul și bucătarul Emil Bojescu a luat cele mai importante decizii din viața sa?

missing
04 aprilie 2018, ora 13:53

30 de ani în urmă, când trebuia să fac o decizie, o făceam mult mai spontan decât o fac acum. Îmi dau seama că am acumulat o experiență în viață. Deciziile noastre foarte mult depind de felul în care suntem educați, de felul cum ni s-a dat un anumit mod de a gândi și de societate,” a spus Emil.

Referitor la cum a luat cele mai importante decizii din viața sa, muzicianul a spus că acestea nu erau spontane și că au fost luate împreună cu prietenii săi. „Aveam unele idei romantice despre viață și vroiam să ating un scop. Desigur că îți planifici mișcările și îți dai seama că depinde și de oamenii care te înconjoară,” a adăugat Emil.

Vorbind despre regrete, acesta este mai degrabă nostalgic față de anumite momente ale vieții sale și cu toate că a luat anumite decizii regretabile, ele deja s-au stins cu trecerea timpului. „Important este să nu fii manipulat și să-ți asculți inima. Eu îmi ascult inima. Mă străduiam egoismul meu să nu-l pun în prim plan și să cedez. Atunci se crează o balanță,” a menționat Emil.

Varianta integrală a emisiunii poate fi urmărită AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram