(video, foto) Proiectul #InternetFărăGriji a fost lansat cu succes. Vezi cum s-a desfășurat evenimentul

IFG-66

Sâmbăta, 31 martie, Moldcell, în parteneriat cu „La Strada” și Tekwill, a lansat proiectul educațional #InternetFărăGriji. Acesta a fost primul seminar practic privind siguranța online pentru părinți și copii. Moldcell va desfășura asemenea seminare gratuite pe întreg parcursul acestui an, care fac parte din cadrul acestui proiect.

Organizatorii au fost plăcut surprinși de entuziasmul părinților de a avea oportunitatea să participe la un seminar practic privind siguranța online, de numărul impresionant de copii de diferite vârste și de interesul manifestat în timpul evenimentului față de acest subiect.

În timp ce copiii lor învățau prin joc într-un spațiu amenajat special pentru ei, părinții au primit sfaturi practice privind siguranța online direct de la experții în domeniu – Diana Buciușcan, Responsabil de Protecția Datelor cu Caracter Personal, Moldcell; Angela Palancean, Manager SigurOnline, Program Copii La Strada; Serghei Uzun, Responsabil de Securitatea Informațională, Moldcell, și Angela Nicolau, Psiholog.

Copiii au început cu răspunsul la întrebarea „Ce ar face personajul Mailo?” într-o situație de risc pe internet. Apoi, au fost implicați într-o operațiune de salvare a ursului Panda, dar și un atelier Robotica, pregătit de Tekwill Academy Kids.


Pentru toți cei care nu au putut veni la eveniment, dar și pentru cei care ar dori să repete experiența, Moldcell va desfășura asemenea seminare gratuite pe întreg parcursul acestui an, în cadrul programului educațional #InternetFărăGriji.

Insert 1_Expert_01 - Copie (2)

Insert 1_Expert_02 - Copie

Insert 1_Expert_03 - Copie (2)

Insert 1_Parinti_01

Insert 1_Parinti_02

Insert 2_Copii_01

Insert 2_Copii_02

Insert 2_Copii_03 - Copie (2)

Insert 2_Copii_04 - Copie - Copie

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente